Kwalitaria

Bij Kwalitaria staat lekker eten centraal. Onze kernwaarden zijn daar heel duidelijk in: bijzonder lekker, smaakvol, met zorg bereid en uit het seizoen. Maar lekker moet natuurlijk ook verantwoord zijn.

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. Kwalitaria is klaar voor de toekomst. We werken continu aan verrassende, bijzonder lekkere en betaalbare nieuwe producten in het assortiment. Kwalitaria is de plek ‘Waar snacken eten wordt’.

Wat dacht je van heerlijke verse frites en een biologische kalfsvlees kroket of een burger van puur rundvlees van de Blaarkopkoe op een witte biologische bol, een broodje Beemster kaas of een broodje Brugse beenham. En wat dacht je van smoothies en salades? Elke Kwalitaria past zijn assortiment aan op het seizoen. De zomer, herfst, winter en lente komen terug in de winkel. Elk seizoen heeft zijn eigen specialiteit. En met de duurzame en mooie verpakkingsmaterialen van Kwalitaria neem je je eten met een goed gevoel mee naar huis.

Diemerplein 182, 1111 JD Diemen, T 020 6004866

www.kwalitaria.nl