KERST IN DIEMERPLEIN

ZATERDAG 21 EN KOOPZONDAG 22 DECEMBER
De winkeliersvereniging Diemerplein gaat er op zaterdag 21 en koopzondag 22 december een echte kerstsfeer van maken in winkelcentrum Diemerplein!

Zaterdag 21 december
Zaterdag 21 december 12.30 - 16.30 uur: donutwall voor de kinderen, gratis warme chocolademelk, kerstoptreden kerstkoor Deliverance en de Winterspelen op het Diemerplein. Tevens zorgt kerstkoor Deliverance voor gezellige en swingende (gospell)kerstmuziek. Het koor treedt op op verschillende locaties in het winkelcentrum. Kinderen kunnen bij de grote donutwall een donut in kerststijl versieren en deze mee naar huis nemen in een mooi doosje. Buiten op het Diemerplein vinden de Winterspelen plaats tussen 11.00 en 17.00 uur. De Stichting Welzijn Diemen zorgt voor allerlei activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen.

Koopzondag 22 december
Koopzondag 22 december 12.30 - 16.30 uur: Optredens gospelkoor D’Light, gratis warme chocolademelk en kersthapjes en glitterschminken voor de kinderen! Tevens zorgt het gospelkoor D’Light voor mooie kerstmuziek. En natuurlijk wordt er weer gratis chocolademelk uitgedeeld. Gastvrouwen delen heerlijke kersthapjes uit. Kinderen kunnen zich bij de glitterschminkstand helemaal in kerststijl mooi laten schminken.

Zondag 22 december is er een extra koopzondag en zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Supermarkten hebben hun eigen openingstijden.