nieuws

PROEF DIEMERPLEIN

Zaterdag 29 september: Proef Diemerplein met proeverijen, Lasagneschijf van Antoine Vinck, Winnaar De Nieuwe Lekkerbek, gratis poffertjes en ijs en Chocolade schilder terras voor kids

Lees verder

TOUR DE FRANCE LIVE BIJ DIEMERPLEIN

Volg de Tour de France elke dag live op het grote scherm in het atrium tot 29 juli.

Lees verder

Prijswinnaars Scan & Win actie!

De Scan & Win actie is afgelopen. Naast dat er vele kortingsbonnen zijn uitgegeven, zijn er ook veel prijzen, tegoedbonnen en gratis artikelen uitgedeeld aan de winnaars.
Hier een paar foto's van prijswinnaars!

Lees verder

Winkeliersvereniging Diemerplein steunt Energy4all en Alexander Karbet uit Diemen!

Stofwisselingsziektes zijn doodsoorzaak nr. 1 onder de kindersterfte. De driejarige Alxander Karbet uit Diemen heeft zo'n stofwisselingsziekte. De stichting Energy4all heeft als doel het ondersteunen van het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziektes. 

Lees verder

Actievoorwaarden Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival loopt van vrijdag 4 mei tot en met zaterdag 2 juni.

Dit zijn de actievoorwaarden.

Lees verder

SCAN & WIN PRIJZENFESTIVAL!

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival gaat vrijdag 4 mei van start en loopt tot en met zaterdag 2 juni. Iedereen die de komende weken (van 4 mei tot 2 juni) een aankoop vanaf € 5,- doet in winkelcentrum Diemerplein maakt kans op een van de duizenden prijzen, kortingen, aanbiedingen en acties van de Diemerplein-winkeliers!

Lees verder

Geslaagd Diemerplein Fashion Event!

Zaterdagmiddag 14 april j.l. vond het Diemerplein Fashion Event plaats.Het was een geslaagde middag, waarop de Diemerplein modewinkels zowel dames-, heren- als kindermode lieten zien, en accessoires als brillen, schoenen en sieraden. Steltenlopers in kleurige lente-outfit waren blikvangers en de livemuziek zorgde voor een gezellige sfeer.

Lees verder

Ja, Leuk Extra wordt Suit Sensation

Sinds een aantal weken is de damesmodewinkel Ja, Leuk Extra omgeturnd in een stijlvolle herenmodezaak met de naam Suit Sensation. Suit Sensation (Powered by Best Business Men Stores) is een kostuum formule ontstaan uit verenigde herenmode fabrikanten, vandaar de lage prijs van 150 euro en 2 voor 250 euro!

Lees verder

Zaterdag 14 april: Fashion Event!

Zaterdag 14 april staat winkelcentrum Diemerplein in het teken van Fashion! Met medewerking van de Diemerplein modewinkels en mode-verwante winkels laten modellen de nieuwste dames-, heren- en kindermode zien. Daarnaast  showen de modellen ook de schoenmode, brillen en sieraden, verkrijgbaar in het winkelcentrum.

Lees verder

Zaterdag 17 maart: optreden EDOG Muziektheatervereniging in winkelcentrum Diemerplein

De afgelopen twee zaterdagen trad EDOG Muziek Theater vereniging op in ons winkelcentrum en het klonk weer prachtig! Aankomende zaterdag, 17 maart,  zijn ze er nog een keer om 12:00 uur!

Lees verder