nieuws

Diemerplein Zomer Shopper Actie afgelopen

De Diemerplein Zomer Shopper actie is afgelopen.
In de afgelopen 6 weken van de zomervakantie hebben de gevulde shoppers in de etalage gestaan van Nelson, Alexanderhoeve, Zeeman, Bruna, Roxanne Hair & Beauty en Bloem!

Lees verder

Uitvoering winnende kerstwens: sloeptocht voor schoonmaker Paul

Diemerplein schoonmaker Paul heeft de sloeptocht gewonnen, doordat de wens die trouwe Diemerplein-klant mevrouw Jansen had ingezonden in de kerstwensactie vorig jaar december, nl. Paul in het zonnetje zetten omdat hij altijd vrolijk is als hij zijn werk doet, de meeste stemmen kreeg.

 

Lees verder

DIEMERPLEIN ZOMER SHOPPER ACTIE!

Doe mee 10 juli t/m 21 augustus en maak kans op mooie prijzen! Een gevulde Diemerplein shopper t.w.v.. € 75,- en de hoofdprijs: een sloeptocht voor 6 personen door de Amsterdamse grachten t.w.v.. € 450,-!

Lees verder

WELKOM TERUG HORECA

Iedereen is blij, want de horeca zaken zijn weer open! Omdat ze een tijdje dicht zijn geweest willen wij aan jullie laten zien dat onze horeca er in ieder geval klaar voor is! De komende dagen plaatsen we daarom elke dag een filmpje van een van de onderstaande horeca zaken op Diemerplein. Houd onze Facebook, Instagram en website in de gaten voor deze video's!

Diemo cupcakes bij Stadsbakker Jongejans!

Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van Diemo, de mascotte van Daarom Diemen, verkoopt Stadsbakker Jongejans heerlijke Diemo cupcakes! Leuk als lekkernij bij een kinderfeestje of verjaardag. Op zaterdag 1 mei nam Diemo de eerste cupcake in ontvangst. 

Lees verder

Terrassen langer open!

Vanaf woensdag 19 mei mogen de terrassen langer open!
Tussen 8.00 en 20.00 uur kunt u terecht op de gezellige terrassen van Brasserie Drusius, Grand Cafe Cheers, Limburgia, Doner House en Kwalitaria en Het Roti House!

 

Lees verder

DIEMERPLEIN ONLINE FASHION WEKEN

Neem ook een online kijkje bij de Diemerplein mode winkels! De nieuwe lente- en zomer collecties zijn binnen.

Lees verder

Gezellige Koningsdag!

De winkeliers van Diemerplein wensen iedereen een gezellige Koningsdag! 27 april zijn de meeste winkels in Diemerplein gesloten. De supermarkten zijn geopend:
Albert Heijn 7.00 - 21.45 uur en Deen 7.00 - 20.00 uur. Kijk op de eigen website en social media van de winkels voor de openingstijden van de andere winkels.

Huub Somers van Dr. Shoe met pensioen

Huub Somers startte  47 jaar geleden zijn werkzame leven bij Dr. Shoe van de toenmalige eigenaar Rob van Zuijlen.
Met enkele onderbrekingen heeft hij steeds in winkelcentrum Diemerplein gewerkt.
Met recht een bekend gezicht dus voor Diemenaren!

 

Lees verder

Heerlijke Limburgia-vlaai voor winnaressen online Paasactie

Bettina van Eck en Sanne Prins hebben vandaag hun prijs van de online Paasactie opgehaald.

 

Lees verder