nieuws

Happy Valentine's Day!

De winkeliers van Diemerplein wensen u een gezellige Valentijnsdag!

Nog geen cadeautje? Onze bloemist Bloem! is open vandaag voor afhalen!

 

Click & Collect in Diemerplein

Vanaf woensdag 10 februari mag je winkelen via het “click & collect” principe en daar doen de Diemerplein winkeliers natuurlijk aan mee!
De rijksoverheid heeft hiervoor enkele spelregels opgesteld, waar zowel winkelier als klant zich aan dienen te houden.
Hierbij een klein overzicht en hoe het click & collect’en in z’n werk gaat:

1. Doe op afstand thuis een bestelling bij een winkel.
2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot wanneer de bestelling op te halen is. Er zit minimaal 4 uur tussen bestellen en ophalen.
3. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot afhalen van de bestelling. Afhalen kan alleen binnen het tijdslot.
4. Kom in je eentje -en alleen als je klachtenvrij bent- de bestelling ophalen.
5. Winkelpersoneel zet de bestelling klaar en je haalt dit op bij de winkel.
6. Betalen doe je thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.

Lees verder

Winkelcentrum Diemerplein om 21 uur gesloten in verband met avondklok

Avondklok
Het is u vast en zeker niet ontgaan dat vanaf aanstaande zaterdag 23 januari om 21:00 uur een avondklok is ingesteld. Dit betekent dat iedereen van 21:00 – 04:30 uur binnen blijft. Daarmee wil het kabinet het ontvangen van bezoek en ontmoetingen in groepen tegengaan en daarmee besmettingen afremmen. Het is verboden om tijdens de avondklok zonder geldige reden op straat te zijn. De uitzonderingen vindt u onder in deze nieuwsbrief terug. 

Vanaf zaterdag 23 januari tot tenminste 9 februari aanstaande zal ons winkelcentrum vanaf 21.00 uur gesloten zijn voor bezoekers.
Supermarkt Albert Heijn sluit om 20.45 de deuren, de andere winkels gaan al vroeger dicht.

Bezoekers dienen dus vóór 21:00 uur het winkelcentrum te hebben verlaten. 

Lees verder

Mevrouw Jansen zet onze schoonmaker Paul Emoah in het zonnetje

Mevrouw Frieda Jansen uit Diemen deed mee met de kerstwensactie die Daarom Diemen en de winkeliersvereniging Diemerplein in december vorig jaar hebben georganiseerd.

Haar wens, “schoonmaker Paul van winkelcentrum Diemerplein “ in het zonnetje zetten was een van de vier genomineerde wensen waar tussen kerst en nieuwjaarsdag op gestemd kon worden en bleek na telling van de stemmen de winnende wens te zijn.

 

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

De winkeliers van Diemerplein wensen u goed en gezond 2021!

Doe een wens shopper overhandigd

Hans Puttmann, de voorzitter van de winkeliersvereniging Diemerplein, heeft aan twee deelnemers van de kerstwens actie een gevulde Diemerplein tas overhandigd.
 
Lees verder

Fijne kerstdagen!

Ondanks de moeilijke tijd wensen alle Diemerplein winkeliers u fijne kerstdagen.
Maak er iets moois van!

Door lockdown niet-essentiƫle winkels gesloten, maar ook veel winkels open

Helaas zijn door de lockdown ook in winkelcentrum Diemerplein de niet-essentiele winkels tot 19 januari gesloten. Maar gelukkig kunnen nog veel winkels wel open blijven zodat u uw dagelijkse boodschappen kunt blijven doen. Het betreft de supermarkten, verswinkels, apotheek en drogisterijen, opticiens, winkels voor reparaties, stomerij, bloemisten.

Lees verder

Winkeliersvereniging Diemerplein ondersteunt Voedselbank Diemen

De winkeliersvereniging Diemerplein steunt de Voedselbank Diemen door voor alle gezinnen die bij de Voedselbank komen een kerstpakket in de vorm van een Diemerplein shopper gevuld met kerstproducten te leveren.
Hans Puttmann, voorzitter van de winkeliersvereniging Diemerplein overhandigde de eerste gevulde shopper aan Gerda Smit, initiatiefnemer van de Voedselbank Diemen.

Lees verder

DOE EEN WENS VOOR EEN GOED DOEL IN DIEMEN!

Wil je een wens doen voor een goed doel in Diemen? Ken jij iemand die zich altijd inzet voor anderen of iemand die het zwaar heeft gehad en iets extra’s verdient? Onder de inzenders van alle wensen worden 10 Diemerplein kadopakketten verloot ter waarde van 25,- euro

Lees verder