nieuws

Sint kleurwedstrijd met als prijs videobellen met de SInt

De winkeliersvereniging Diemerplein organiseert ook dit jaar weer een Sinterklaas kleurwedstrijd voor de kinderen tot en met 10 jaar in Diemen. Er is een mooie kleurplaat gemaakt met Sinterklaas en Diemo. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de (meeste) winkels in Diemerplein. De ingekleurde kleurplaten kunnen tot en met maandag 30 november ingeleverd worden bij Kellebelle Kids of Micha’s Kids Fashion.

Lees verder

Prijswinnaars Scan & Win actie

De Scan & Win actie is afgelopen. Duizenden klanten hebben hun scankaart gescand bij de scanzuil en vele hebben ook een prijs of aanbieding gewonnen.

Lees verder

Veilig winkelen voor iedereen

U bent van harte welkom, maar houdt u aan de 1,5 meter afstand en blijf thuis als u symptomen heeft. Ook stellen wij het op prijs als u een mondkapje draagt tijdens uw bezoek

Lees verder

SCAN & WIN PRIJZENFESTIVAL

Van 3 t/m 31 oktober 2020. Maak kans op fantastische prijzen of één van de vele aanbiedingen!

Lees verder

Hoofdprijswinnares Zomer Shopper Actie!

Emmy Woestenberg is de hoofdprijswinnares van onze Zomer Shopper Actie! Zaterdag kreeg zij de cheque overhandigd door Rob Heide van Brasserie Drusius en Hans Puttmann van Puttmann Juweliers en voorzitter van de winkeliersvereniging.

Lees verder

Damesmodewinkel Norah opent in Diemerplein!

Woensdag 8 juli om 9.30 uur opent damesmodewinkel Norah de deuren in winkelcentrum Diemerplein!
Het team van Norah is druk bezig om de winkel in te richten en gereed te maken voor de opening.

Diemerplein Zomer Shopper actie!

Gedurende de zomervakantie staat er elke week een Diemerplein shopper gevuld met producten en artikelen t.w.v. € 75,- in de etalage van één van de Diemerplein winkels! Haal het deelnameforumilier bij één van de Diemerplein winkels en maak kans op mooie prijzen

Lees verder

Aangepaste openingstijden Pinksteren

De meeste winkels in Diemerplein zijn zondag 1e Pinksterdag en maandag 2e Pinksterdag gesloten. De supermarkten en een aantal andere winkels zijn wel geopend. Verder zijn Action, Bloem!, Blokker, Bruna, HEMA, HP Boxsprings, Kruidvat en Zeeman (alleen 2e Pinksterdag) geopend. Kijk op de website en facebook van de betreffende winkels voor de openingstijden.

1e Pinksterdag
Albert Heijn: 9.00 - 20.00 uur,
Deen 9.00 - 19.00 uur
2e Pinksterdag
Albert Heijn: 7.00 - 22.00 uur,
Deen 7.00 - 21.00 uur 

Horecawinkels Diemerplein vanaf 1 juni weer geopend!

Vanaf 1 juni mogen de horecawinkels en terrassen weer open! Dus ook de horeca in Diemerplein. Brasserie Drusius, Grand Cafe Cheers, Doner House, Happy China, Kwalitaria, Papa John's, het Rotihuis en Limburgia heten u weer van harte welkom. Kijk op de website en facebook van de betreffende horecazaken voor de openingstijden en geldende coronamaatregelen. 

Aangepaste openingstijden Hemelvaartsdag

Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. De meeste winkels in Diemerplein zijn gesloten. Supermarkten Albert Heijn en Deen zijn geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Ook de winkels Bloem!, Blokker, Bruna, Hema en Zeeman zullen open zijn. Kijk op de eigen website en facebook pagina van betreffenden winkels welke openingstijden worden gehanteerd.