nieuws

HALLOWEEN POMPOEN VERSIEREN

Daarom Diemen en winkelcentrum Diemerplein organiseren voor alle kids uit Diemen: Halloween knutselterras pompoen versieren! Kom je ook? Zaterdag 30 oktober, 12.30 – 16.30 uur

Lees verder

Knip, scan & Win Prijzenfestival

Ook onze Knip, scan & Win aanbiedingen flyer ontvangen bij het Diemer Nieuws van 21 oktober? Of gevonden in het Spottapakket dat in de bus gevallen is? Lees snel verder

Lees verder

Hoofdprijswinnares Zomer Shopper Actie

De Diemerplein Zomer Shopper actie is afgelopen.

Uit alle honderden ingeleverde deelnameformulieren is de hoofdprijs getrokken: een geheel verzorgde sloeptocht voor 6 personen uitgevoerd door Brasserie Drusius!

 

 

Lees verder

Diemerplein Zomer Shopper Actie afgelopen

De Diemerplein Zomer Shopper actie is afgelopen.
In de afgelopen 6 weken van de zomervakantie hebben de gevulde shoppers in de etalage gestaan van Nelson, Alexanderhoeve, Zeeman, Bruna, Roxanne Hair & Beauty en Bloem!

Lees verder

Uitvoering winnende kerstwens: sloeptocht voor schoonmaker Paul

Diemerplein schoonmaker Paul heeft de sloeptocht gewonnen, doordat de wens die trouwe Diemerplein-klant mevrouw Jansen had ingezonden in de kerstwensactie vorig jaar december, nl. Paul in het zonnetje zetten omdat hij altijd vrolijk is als hij zijn werk doet, de meeste stemmen kreeg.

 

Lees verder

DIEMERPLEIN ZOMER SHOPPER ACTIE!

Doe mee 10 juli t/m 21 augustus en maak kans op mooie prijzen! Een gevulde Diemerplein shopper t.w.v.. € 75,- en de hoofdprijs: een sloeptocht voor 6 personen door de Amsterdamse grachten t.w.v.. € 450,-!

Lees verder

WELKOM TERUG HORECA

Iedereen is blij, want de horeca zaken zijn weer open! Omdat ze een tijdje dicht zijn geweest willen wij aan jullie laten zien dat onze horeca er in ieder geval klaar voor is! De komende dagen plaatsen we daarom elke dag een filmpje van een van de onderstaande horeca zaken op Diemerplein. Houd onze Facebook, Instagram en website in de gaten voor deze video's!

Diemo cupcakes bij Stadsbakker Jongejans!

Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van Diemo, de mascotte van Daarom Diemen, verkoopt Stadsbakker Jongejans heerlijke Diemo cupcakes! Leuk als lekkernij bij een kinderfeestje of verjaardag. Op zaterdag 1 mei nam Diemo de eerste cupcake in ontvangst. 

Lees verder

Terrassen langer open!

Vanaf woensdag 19 mei mogen de terrassen langer open!
Tussen 8.00 en 20.00 uur kunt u terecht op de gezellige terrassen van Brasserie Drusius, Grand Cafe Cheers, Limburgia, Doner House en Kwalitaria en Het Roti House!

 

Lees verder

DIEMERPLEIN ONLINE FASHION WEKEN

Neem ook een online kijkje bij de Diemerplein mode winkels! De nieuwe lente- en zomer collecties zijn binnen.

Lees verder