nieuws

Mevrouw Jansen zet onze schoonmaker Paul Emoah in het zonnetje

Mevrouw Frieda Jansen uit Diemen deed mee met de kerstwensactie die Daarom Diemen en de winkeliersvereniging Diemerplein in december vorig jaar hebben georganiseerd.

Haar wens, “schoonmaker Paul van winkelcentrum Diemerplein “ in het zonnetje zetten was een van de vier genomineerde wensen waar tussen kerst en nieuwjaarsdag op gestemd kon worden en bleek na telling van de stemmen de winnende wens te zijn.

 

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

De winkeliers van Diemerplein wensen u goed en gezond 2021!

Doe een wens shopper overhandigd

Hans Puttmann, de voorzitter van de winkeliersvereniging Diemerplein, heeft aan twee deelnemers van de kerstwens actie een gevulde Diemerplein tas overhandigd.
 
Lees verder

Fijne kerstdagen!

Ondanks de moeilijke tijd wensen alle Diemerplein winkeliers u fijne kerstdagen.
Maak er iets moois van!

Door lockdown niet-essentiƫle winkels gesloten, maar ook veel winkels open

Helaas zijn door de lockdown ook in winkelcentrum Diemerplein de niet-essentiele winkels tot 19 januari gesloten. Maar gelukkig kunnen nog veel winkels wel open blijven zodat u uw dagelijkse boodschappen kunt blijven doen. Het betreft de supermarkten, verswinkels, apotheek en drogisterijen, opticiens, winkels voor reparaties, stomerij, bloemisten.

Lees verder

Winkeliersvereniging Diemerplein ondersteunt Voedselbank Diemen

De winkeliersvereniging Diemerplein steunt de Voedselbank Diemen door voor alle gezinnen die bij de Voedselbank komen een kerstpakket in de vorm van een Diemerplein shopper gevuld met kerstproducten te leveren.
Hans Puttmann, voorzitter van de winkeliersvereniging Diemerplein overhandigde de eerste gevulde shopper aan Gerda Smit, initiatiefnemer van de Voedselbank Diemen.

Lees verder

DOE EEN WENS VOOR EEN GOED DOEL IN DIEMEN!

Wil je een wens doen voor een goed doel in Diemen? Ken jij iemand die zich altijd inzet voor anderen of iemand die het zwaar heeft gehad en iets extra’s verdient? Onder de inzenders van alle wensen worden 10 Diemerplein kadopakketten verloot ter waarde van 25,- euro

Lees verder

Videobellen met Sinterklaas!

De 12 prijswinnaars van de Sinterklaas kleurwedstrijd konden vrijdagmiddag 4 december j.l. videobellen met Sinterklaas en Piet!

Lees verder

Veilig winkelen voor iedereen

Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het winkelen een mondkapje te dragen. Controle over het virus krijgen we alleen als iedereen zich aan de basisregels houdt. We vertellen u er graag meer over!

Lees verder

Doe tijdig feestdagen inkopen

Op tijd alles plannen lijkt de enige manier om veilig uw kerst- of sinterklaasinkopen te doen tijdens de Corona tijd. Uiteraard bent u van harte welkom in winkelcentrum Diemerplein.

Lees verder