nieuws

Ja, Leuk Extra wordt Suit Sensation

Sinds een aantal weken is de damesmodewinkel Ja, Leuk Extra omgeturnd in een stijlvolle herenmodezaak met de naam Suit Sensation. Suit Sensation (Powered by Best Business Men Stores) is een kostuum formule ontstaan uit verenigde herenmode fabrikanten, vandaar de lage prijs van 150 euro en 2 voor 250 euro!

Lees verder

Zaterdag 14 april: Fashion Event!

Zaterdag 14 april staat winkelcentrum Diemerplein in het teken van Fashion! Met medewerking van de Diemerplein modewinkels en mode-verwante winkels laten modellen de nieuwste dames-, heren- en kindermode zien. Daarnaast  showen de modellen ook de schoenmode, brillen en sieraden, verkrijgbaar in het winkelcentrum.

Lees verder

Zaterdag 17 maart: optreden EDOG Muziektheatervereniging in winkelcentrum Diemerplein

De afgelopen twee zaterdagen trad EDOG Muziek Theater vereniging op in ons winkelcentrum en het klonk weer prachtig! Aankomende zaterdag, 17 maart,  zijn ze er nog een keer om 12:00 uur!

Lees verder

Boekenweek met gratis Boekenweekgeschenk bij Bruna en Primera!

Het is weer Boekenweek en dat betekent volop aanbiedingen bij Bruna en Primera in Diemerplein! En natuurlijk het gratis boekenweekgeschenk, het boek Gezien de Feiten van Griet op de Beeck, bij aankoop van een Nederlandstalig boek vanaf € 12,50!

Lees verder

WINTERSALE 27 JANUARI

Zaterdag 27 januari tussen 11:00 en 17:00 uur hebben de winkeliers van winkelcentrum Diemerplein schitterende SALE aanbiedingen.

Lees verder

Döner House gekozen tot beste bezorgrestaurant van Diemen!

Döner House is door Thuisbezorgd gekozen tot het beste  bezorgrestaurant van Diemen!

Lees verder

Winnende wensen wensboom-actie Daarom Diemen/Diemerplein bekend

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Diemen afgelopen maandagavond 8 januari j.l. zijn de winnaars van de wensboom actie ism Daarom Diemen bekend gemaakt. Burgemeester Erik Boog en de kinderburgemeester  Nilaya Holwijn maakten de winnaars bekend.

Lees verder

Blije prijswinnaars kadobonnen wensboom-actie

Wie meedeed met de wensboom-actie in december en een wens in de boom hing, maakte kans op een van 10 Diemerplein-kadobonnen van € 25,-. Zaterdagochtend reikte Hans Puttmann van Puttmann Juweliers en voorzitter van de winkeliersvereniging, de kadobonnen uit.

Lees verder

Finale wensen wensboom-actie bekend!

De finale wensen van de Daarom Diemen/Diemerplein-wensboom actie zijn bekend! Er zijn 4 finale wensen van volwassenen en 4 finale wensen van kinderen geselecteerd. Kijk voor alle finale wensen op daaromdiemen.nl/wensboomactie of facebook.com/daaromdiemen en stem op je favoriete wens!

Lees verder

Happy New Year!

De winkeliers van Diemerplein wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2018!

Lees verder