Hans Anders

De opticien en hoortoestelspecialist van NederlandHans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden we onze eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken.

Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden. Sinds 1999 verkoopt Hans Anders ook hoortoestellen. In meer dan 30 jaar heeft Hans Anders een toppositie in de optiek- en audiobranche weten te verwerven. In Nederland zijn er maar liefst 250 vestigingen.

Wij verrassen elke dag weer onze klanten met onze lage prijzen, ongeëvenaarde assortiment en uitstekende service. Dit ziet u terug in de herkenbare pijlers van Hans Anders:
• keuze uit 750 monturen, voor ieder wat wils
• alle monturen voor vaste scherpe prijs
• 100% Tevredenheidsgarantie 

De missie van Hans Anders is: ‘Wij willen dat de juiste oplossingen voor zien en horen altijd voor iedereen toegankelijk zijn’.  Deze missie maken we dagelijks waar door iedere klant de juiste (zonne)bril, lenzen of hoortoestel te bieden tegen een voordelige prijs. Bij Hans Anders kan de klant rekenen op kwaliteit voor een lage prijs. We blijven daarin anders in de markt. 100% Tevredenheidsgarantie. Hans Anders gáát voor tevreden klanten. Onze medewerkers doen er alles aan om u tevreden te stellen. In kwaliteit van producten, deskundig advies, de beste prijs en alles wat voor u nog meer belangrijk is. Daar kunt u op vertrouwen. En daarom bieden we u 100% Tevredenheidsgarantie. 

Ouddiemerlaan 191, 1111 GZ  Diemen, T 020 600 6772

www.hansanders.nl