Hema

HEMA heeft een opvallende combinatie van de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen.

In deze winkel van bijna 550m2 kan u onder ander terecht voor de beroemde rookworst (gekoeld), babykleding, dierproefvrije make-up en T-shirts van biologische katoen. Maar ook de populaire koffiepads en chips zijn in deze winkel verkrijgbaar. Voor het afdrukken van de foto’s beschikt de winkel over een fotokiosk en online bestellingen via hema.nl kunnen ook opgehaald worden in filiaal Diemen. Ook beschikt deze winkel over een gordijnafdeling waar u op maat gemaakte raambekleding kan bestellen.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkel binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor HEMA Diemen.

Diemerplein 68, 1111 JN Diemen, T 020 4020 610

www.hema.nl