nieuws

Fijne kerstdagen!

Ondanks de moeilijke tijd wensen alle Diemerplein winkeliers u fijne kerstdagen.
Maak er iets moois van!

Door lockdown niet-essentiƫle winkels gesloten, maar ook veel winkels open

Helaas zijn door de lockdown ook in winkelcentrum Diemerplein de niet-essentiele winkels tot 19 januari gesloten. Maar gelukkig kunnen nog veel winkels wel open blijven zodat u uw dagelijkse boodschappen kunt blijven doen. Het betreft de supermarkten, verswinkels, apotheek en drogisterijen, opticiens, winkels voor reparaties, stomerij, bloemisten.

Lees verder

Winkeliersvereniging Diemerplein ondersteunt Voedselbank Diemen

De winkeliersvereniging Diemerplein steunt de Voedselbank Diemen door voor alle gezinnen die bij de Voedselbank komen een kerstpakket in de vorm van een Diemerplein shopper gevuld met kerstproducten te leveren.
Hans Puttmann, voorzitter van de winkeliersvereniging Diemerplein overhandigde de eerste gevulde shopper aan Gerda Smit, initiatiefnemer van de Voedselbank Diemen.

Lees verder

DOE EEN WENS VOOR EEN GOED DOEL IN DIEMEN!

Wil je een wens doen voor een goed doel in Diemen? Ken jij iemand die zich altijd inzet voor anderen of iemand die het zwaar heeft gehad en iets extra’s verdient? Onder de inzenders van alle wensen worden 10 Diemerplein kadopakketten verloot ter waarde van 25,- euro

Lees verder

Videobellen met Sinterklaas!

De 12 prijswinnaars van de Sinterklaas kleurwedstrijd konden vrijdagmiddag 4 december j.l. videobellen met Sinterklaas en Piet!

Lees verder

Veilig winkelen voor iedereen

Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het winkelen een mondkapje te dragen. Controle over het virus krijgen we alleen als iedereen zich aan de basisregels houdt. We vertellen u er graag meer over!

Lees verder

Doe tijdig feestdagen inkopen

Op tijd alles plannen lijkt de enige manier om veilig uw kerst- of sinterklaasinkopen te doen tijdens de Corona tijd. Uiteraard bent u van harte welkom in winkelcentrum Diemerplein.

Lees verder

Sint kleurwedstrijd met als prijs videobellen met de SInt

De winkeliersvereniging Diemerplein organiseert ook dit jaar weer een Sinterklaas kleurwedstrijd voor de kinderen tot en met 10 jaar in Diemen. Er is een mooie kleurplaat gemaakt met Sinterklaas en Diemo. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de (meeste) winkels in Diemerplein. De ingekleurde kleurplaten kunnen tot en met maandag 30 november ingeleverd worden bij Kellebelle Kids of Micha’s Kids Fashion.

Lees verder

Prijswinnaars Scan & Win actie

De Scan & Win actie is afgelopen. Duizenden klanten hebben hun scankaart gescand bij de scanzuil en vele hebben ook een prijs of aanbieding gewonnen.

Lees verder

Veilig winkelen voor iedereen

U bent van harte welkom, maar houdt u aan de 1,5 meter afstand en blijf thuis als u symptomen heeft. Ook stellen wij het op prijs als u een mondkapje draagt tijdens uw bezoek

Lees verder