SINTERKLAAS KOMT NAAR DIEMERPLEIN

Op zaterdagmiddag 26 november van 13.00 tot 15.00 uur is Sinterklaas op bezoek in winkelcentrum Diemerplein! Kinderen kunnen met hem een handje geven, meezingen met de Sinterklaasliedjes van het live Pietenduo en bij het knutselterras een mooie mijter of Pietenmuts versieren. Om 13.30 uur reikt Sinterklaas de prijzen uit aan de winnaars van de Sinterklaas kleurwedstrijd.

Sinterklaas is vanaf 13.00 uur op bezoek. Van 13.00 uur tot 14.00 uur kunnen kinderen Sinterklaas op het podium een handje geven en foto’s maken.

Om 13.30 uur deelt Sinterklaas de prijzen uit aan de prijswinnaars van de kleurwedstrijd. Alle prijswinnaars ontvangen thuis bericht en worden uitgenodigd om naar de prijsuitreiking te komen.

De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de Diemerplein winkels. Daarna maakt Sinterklaas met z’n hulppieten nog een rondgang door het winkelcentrum tot 15.00 uur.

Vanaf 12.00 uur speelt het muzikale Pietenduo gezellige Sinterklaas liedjes. Bij het knutselterras kunnen kinderen Sinterklaas mijters en pietenpetjes versieren.

Overzicht