SCAN & WIN PRIJZENFESTIVAL!

Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival!

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival gaat vrijdag 4 mei van start en loopt tot en met zaterdag 2 juni. 

Iedereen die de komende weken (van 4 mei tot 2 juni) een aankoop vanaf € 5,- doet in winkelcentrum Diemerplein maakt kans op een van de duizenden prijzen, kortingen, aanbiedingen en acties van de Diemerplein-winkeliers!

Scankaart met unieke barcode
Hoe werkt de Scan & Win actie? Bij een aankoop van € 5,- of meer ontvangt de klant een scankaart met unieke barcode. In het winkelcentrum bij de liften op de begane grond staat een speciale scanzuil met prijzengenerator. De barcode kan in de scanzuil geactiveerd worden. Op het scherm kan de klant meteen zien of hij wel of geen prijs gewonnen heeft. Als er wel een prijs gewonnen is, dan wordt deze meteen uitgeprint op een voucher. Met dit voucher kan meteen de prijs opgehaald worden in de betreffende winkel.

Duizenden prijzen, aanbiedingen, kortingen en acties en hoofdprijzen
De winkeliers van Diemerplein hebben duizenden prijzen, aanbiedingen, acties en kortingen voor hun klanten samengesteld! Ook zijn er gratis uitrijkaarten voor de parkeergarage van Diemerplein te winnen. Maar daarnaast  zitten er een aantal grotere hoofdprijzen in het prijzenpakket, zoals onder andere shoptegoeden van € 250,- en € 75,-, een reischeque ter waarde van € 350,-, een dames- of heren horloge ter waarde van € 300,- van Puttmann Juweliers, Swarovski sieraden ter waarde  €100,- van My Time, zonnebrillen van Eye Wish ter waarde van € 59, een originele Lampe Berger Paris set van Sparkle Style om uw huis te zuiveren en heerlijk te laten ruiken, tegoedbonnen van diverse winkels en nog veel meer!

Kom dus naar Diemerplein tijdens het Scan & Win Prijzenfestival en maak kans op die mooie prijzen!

Overzicht