PROEF DIEMERPLEIN

Zaterdag 29 september: Proef Diemerplein met proeverijen, Lasagneschijf van Antoine Vinck, Winnaar De Nieuwe Lekkerbek, gratis poffertjes en ijs en Chocolade schilder terras voor kids.

Diverse verswinkels, verschillende horecazaken en de supermarkten van winkelcentrum Diemerplein laten zaterdag 29 september zien wat ze in huis hebben tijdens het evenement Proef Diemerplein. 

Er zijn proeverijen, hapjes en aanbiedingen van Kaas & Zo, Slagerij Vedder, Bakkerij Jongejans, Brasserie Drusius, Happy China, Albert Heijn, Deen, Care by Dio, Kwalitaria, Papa John’s en Hema! 

Maar dat is nog niet alles….

Primeur: Antoine Vinck, winnaar van tv programma De Nieuwe Lekkerbek deelt lasagne schijf uit

Antoine Vinck, de winnaar van het tv programma De Nieuwe Lekkerbek in augustus op tv, is maanwezig en zal zijn winnende lasagneschijf uitdelen. Dit is een primeur aangezien de lasagneschijf nog niet op de markt is.

Gratis poffertjes en ijs en chocolade schilder terras voor kinderen. The pancake Shop uit Diemen deelt gratis poffertjes uit en de zingende Italiaanse IJscoman is aanwezig en deelt gratis ijsjes uit. Kinderen kunnen een schilderij met chocola maken op het speciale knutselterras.  

 

Overzicht