nieuws

Sinterklaas In Diemerplein

Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag een bezoekje gebracht aan ons winkelcentrum. Bekijk hier wat leuke foto's en filmpjes van deze gezellige middag.

Lees verder

Doe mee met de enquête

Afgelopen zaterdag was het Proef Diemerplein event in ons winkelcentrum. Was u erbij? Dan willen wij graag weten wat u van het event vond! Aan de hand van alle ingevulde enquêtes kunnen wij de events op het winkelcentrum voor een volgende keer verbeteren! Graag bernemen we van u en verzoeken u dan ook vriendelijk de enquete in te vullen.

Lees verder

Prijsuitreiking Proef Diemerplein

En de prijsuitreiking van de Proef Diemerplein bakwedstrijd afgelopen zaterdag! Annemarie Pronk, de winnares van Heel Holland Bakt 2016 beoordeelde de heerlijke baksels van de deelnemers.

Lees verder

My Time jewels & watches

Vandaag heropent @mytimejewels de nieuwe My Time jewels & watches! Geheel gerestyled met een prachtige Swarovski "shop-in-shop" in het midden van de winkel. Wie komt er tijdens het evenement Proef Diemerplein een kijkje nemen? Een gezellige dag met een prachtige nieuwe My Time! My Time maakt onderdeel uit van @juwelierputtmann

Lees verder

Proef Diemerplein

Proef Diemerplein met heerlijke proeverijen van de Diemerplein- winkeliers, gezellige muziek en natuurlijk de bakdemonstratie en hapjes van Annemarie Pronk, de winnares van Heel Holland Bakt 2016! Kom je ook langs? Om 15.00 uur is de prijsuitreiking van de bakwedstrijd.

Lees verder

De beste Schoonmaker

Wij willen op deze vrolijke donderdag graag iemand in het zonnetje zetten. Wij hebben namelijk de beste schoonmaker van Diemen op ons winkelcentrum lopen en dat is Paul! Paul werkt al meer dan 20 jaar voor ons winkelcentrum en zorgt er samen met onze servicemanagers voor dat het winkelcentrum schoon, heel en veilig is! Hij is dan ook een graag gezien gezicht op ons winkelcentrum. Wij willen Paul dan ook heel erg bedanken dat hij altijd voor iedereen klaarstaat in ons winkelcentrum. Paul, je bent een topper!

Lees verder