nieuws

Actievoorwaarden Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival loopt van vrijdag 4 mei tot en met zaterdag 2 juni.

Dit zijn de actievoorwaarden.

Lees verder

SCAN & WIN PRIJZENFESTIVAL!

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival gaat vrijdag 4 mei van start en loopt tot en met zaterdag 2 juni. Iedereen die de komende weken (van 4 mei tot 2 juni) een aankoop vanaf € 5,- doet in winkelcentrum Diemerplein maakt kans op een van de duizenden prijzen, kortingen, aanbiedingen en acties van de Diemerplein-winkeliers!

Lees verder

Geslaagd Diemerplein Fashion Event!

Zaterdagmiddag 14 april j.l. vond het Diemerplein Fashion Event plaats.Het was een geslaagde middag, waarop de Diemerplein modewinkels zowel dames-, heren- als kindermode lieten zien, en accessoires als brillen, schoenen en sieraden. Steltenlopers in kleurige lente-outfit waren blikvangers en de livemuziek zorgde voor een gezellige sfeer.

Lees verder

Ja, Leuk Extra wordt Suit Sensation

Sinds een aantal weken is de damesmodewinkel Ja, Leuk Extra omgeturnd in een stijlvolle herenmodezaak met de naam Suit Sensation. Suit Sensation (Powered by Best Business Men Stores) is een kostuum formule ontstaan uit verenigde herenmode fabrikanten, vandaar de lage prijs van 150 euro en 2 voor 250 euro!

Lees verder

Zaterdag 14 april: Fashion Event!

Zaterdag 14 april staat winkelcentrum Diemerplein in het teken van Fashion! Met medewerking van de Diemerplein modewinkels en mode-verwante winkels laten modellen de nieuwste dames-, heren- en kindermode zien. Daarnaast  showen de modellen ook de schoenmode, brillen en sieraden, verkrijgbaar in het winkelcentrum.

Lees verder

Zaterdag 17 maart: optreden EDOG Muziektheatervereniging in winkelcentrum Diemerplein

De afgelopen twee zaterdagen trad EDOG Muziek Theater vereniging op in ons winkelcentrum en het klonk weer prachtig! Aankomende zaterdag, 17 maart,  zijn ze er nog een keer om 12:00 uur!

Lees verder

Boekenweek met gratis Boekenweekgeschenk bij Bruna en Primera!

Het is weer Boekenweek en dat betekent volop aanbiedingen bij Bruna en Primera in Diemerplein! En natuurlijk het gratis boekenweekgeschenk, het boek Gezien de Feiten van Griet op de Beeck, bij aankoop van een Nederlandstalig boek vanaf € 12,50!

Lees verder

WINTERSALE 27 JANUARI

Zaterdag 27 januari tussen 11:00 en 17:00 uur hebben de winkeliers van winkelcentrum Diemerplein schitterende SALE aanbiedingen.

Lees verder

Döner House gekozen tot beste bezorgrestaurant van Diemen!

Döner House is door Thuisbezorgd gekozen tot het beste  bezorgrestaurant van Diemen!

Lees verder

Winnende wensen wensboom-actie Daarom Diemen/Diemerplein bekend

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Diemen afgelopen maandagavond 8 januari j.l. zijn de winnaars van de wensboom actie ism Daarom Diemen bekend gemaakt. Burgemeester Erik Boog en de kinderburgemeester  Nilaya Holwijn maakten de winnaars bekend.

Lees verder