nieuws

Kerstoptreden Diemer Harmonie zaterdag 15 december

Zaterdag 15 december treedt het kerstensemble van de Diemer Harmonie op in winkelcentrum Diemerplein!

 

Lees verder

KERSTSFEER IN DIEMERPLEIN!

22 en 23 december: Gratis chocomelk, glühwein en Live kerstmuziek! Kersttreintje, schminken voor de kids en op de foto met de Kerstman! Winterspelen op het Diemerplein door Stichting Welzijn Diemen en een GAME event: Starlink Battle for Atlas!

Lees verder

Zaterdag 17 november: Intocht Sinterklaas in Diemen

Zaterdag 17 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! En natuurlijk brengt hij meteen een bezoek aan Diemen en Diemerplein!

Lees verder

SINTERKLAAS KOMT NAAR DIEMERPLEIN

Op 1 december komt Sinterklaas naar Winkelcentrum Diemerplein met pietenband, ballonnenpiet en schminkpiet en om 13.30 uur: de prijsuitreiking kleurwedstrijd! Haal nu de kleurplaat bij de Diemerpleinwinkeliers

Lees verder

Super gezellige Proef Diemerplein!

Het was een super gezellige Proef Diemerplein afgelopen zaterdag!

 

Lees verder

Koopzondag 7 oktober

Komende zondag, 7  oktober, is het weer de eerste zondag van de maand en zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees verder

PROEF DIEMERPLEIN

Zaterdag 29 september: Proef Diemerplein met proeverijen, Lasagneschijf van Antoine Vinck, Winnaar De Nieuwe Lekkerbek, gratis poffertjes en ijs en Chocolade schilder terras voor kids

Lees verder

TOUR DE FRANCE LIVE BIJ DIEMERPLEIN

Volg de Tour de France elke dag live op het grote scherm in het atrium tot 29 juli.

Lees verder

Prijswinnaars Scan & Win actie!

De Scan & Win actie is afgelopen. Naast dat er vele kortingsbonnen zijn uitgegeven, zijn er ook veel prijzen, tegoedbonnen en gratis artikelen uitgedeeld aan de winnaars.
Hier een paar foto's van prijswinnaars!

Lees verder

Winkeliersvereniging Diemerplein steunt Energy4all en Alexander Karbet uit Diemen!

Stofwisselingsziektes zijn doodsoorzaak nr. 1 onder de kindersterfte. De driejarige Alxander Karbet uit Diemen heeft zo'n stofwisselingsziekte. De stichting Energy4all heeft als doel het ondersteunen van het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziektes. 

Lees verder