nieuws

Winnende wensen wensboom-actie Daarom Diemen/Diemerplein bekend

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Diemen afgelopen maandagavond 8 januari j.l. zijn de winnaars van de wensboom actie ism Daarom Diemen bekend gemaakt. Burgemeester Erik Boog en de kinderburgemeester  Nilaya Holwijn maakten de winnaars bekend.

Lees verder

Blije prijswinnaars kadobonnen wensboom-actie

Wie meedeed met de wensboom-actie in december en een wens in de boom hing, maakte kans op een van 10 Diemerplein-kadobonnen van € 25,-. Zaterdagochtend reikte Hans Puttmann van Puttmann Juweliers en voorzitter van de winkeliersvereniging, de kadobonnen uit.

Lees verder

Finale wensen wensboom-actie bekend!

De finale wensen van de Daarom Diemen/Diemerplein-wensboom actie zijn bekend! Er zijn 4 finale wensen van volwassenen en 4 finale wensen van kinderen geselecteerd. Kijk voor alle finale wensen op daaromdiemen.nl/wensboomactie of facebook.com/daaromdiemen en stem op je favoriete wens!

Lees verder

Happy New Year!

De winkeliers van Diemerplein wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2018!

Lees verder

Zondag 7 januari koopzondag!

Zondag 7 januari is de eerste koopzondag van dit jaar en zijn de winkels weer geopend van 12.00 toto 17.00 uur!

Lees verder

Aantal winkels open op zondag 31 december

Ook op zondag 31 december zijn diverse winkels geopend. Natuurlijk de supermarkten van 8.00 toto 18.00 uur. De volgende winkels zijn ook geopend op 31 december: Douglas, Sparkle Style, Kruidvat, Salon van Diemen, Basic-Line, JA Leuk!, JA Leuk! Extra en de Bruna

Lees verder

Gezellige kerstactiviteiten in Diemerplein

Zaterdag 16 december was een gezellige dag vol kerstsfeer! Kinderen stonden in de rij om kleurig geschminkt te worden bij de glitter-tattoo schminkstand. De schminksters hadden het de hele middag druk!

Lees verder

Zaterdag 23 december: Kersttreintje, optreden Diemer Harmonie en WInterspelen

Zaterdag 23 december is het extra gezellig in Diemerplein! Tussen 12.00 en 16.00 uur rijdt een kersttreintje rond in en om het winkelcentrum. Kinderen (en natuurlijk volwassenen) kunnen gratis een ritje maken. Het kerstensemble van de Diemer Harmonie verzorgt een kerstoptreden tussen 13.00 en 15.00 uur.

Lees verder

Zondag 24 december: extra koopzondag!

Om iedereen voldoende gelegenheid te geven om de kerstkado's te kopen en boodschappen in te slaan is er zondag 24 december een extra koopzondag in winkelcentrum Diemerplein! Een aantal winkels is al open vanaf 9 uur. De rest is vanaf 12.00 uur geopend tot 17 uur. De supermarkten zijn van 8.00 tot 19.00 uur geopend.

Lees verder

Kerstsfeer in Diemerplein

Heb je onze kerstverlichting al bewonderd? Wij zijn helemaal klaar voor deze feestmaand! De grote kerstboom is ook geplaatst en het centrum ziet er op zijn kerstbest uit!

Lees verder