30 NOVEMBER: SINTERKLAAS OP BEZOEK

Gezellige live Pietenband, schmink en ballonnenpiet en prijsuitreiking kleurwedstrijd 

Sinterklaas op bezoek in Winkelcentrum Diemerplein!

Op zaterdagmiddag 30 november van 13.00 tot 15.00 uur is Sinterklaas op bezoek in winkelcentrum Diemerplein! Kinderen kunnen met hem een handje geven, meezingen met de Sinterklaasliedjes van de live Pietenband, zich laten schminken en een mooi ballonkunstwerk bij de ballonnenpiet ophalen. Om 14.00 uur reikt Sinterklaas de prijzen uit aan de winnaars van de Sinterklaas kleurwedstrijd.

Sint op het podium
Bij het Sinterklaaspodium wordt gezellige Sinterklaas muziek gedraaid. 
Sinterklaas is vanaf 13.00 uur op bezoek. Van 13.00 uur tot 14.00 uur kunnen kinderen Sinterklaas op het podium een handje geven en foto’s maken. Om 14.00 uur deelt Sinterklaas de prijzen uit aan de prijswinnaars van de kleurwedstrijd. Alle prijswinnaars ontvangen thuis bericht en worden uitgenodigd om naar de prijsuitreiking te komen. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de Diemerplein winkels. Daarna maakt Sinterklaas met z’n hulppieten nog een rondgang door het winkelcentrum tot 15.00 uur.

Live Pietenband, schminkpiet en ballonnenpiet 
Vanaf half een speelt de pietenband gezellige Sinterklaas liedjes. Bij de schminkpiet kunnen alle kinderen zich als pietje of iets anders laten schminken. De ballonnenpiet maakt mooie kunstwerkjes van ballonnen en deelt ze uit.

 

Overzicht