nieuws

Winnaars Halloween etalage speurtocht ontvangen prijs

De winnaars van de Halloween etalage speurtocht hebben hun prijs ontvangen. 
Inaaya van 9 jaar en Kilian van 8 jaar waren de gelukkigen en ontvingen gratis entreebewijzen voor Jump XL. 
De prijs werd ter beschikking gesteld door Daarom Diemen. 

 

SINTERKLAAS KOMT NAAR DIEMERPLEIN

Op zaterdagmiddag 25 november van 13.00 tot 15.00 uur is Sinterklaas op bezoek in winkelcentrum Diemerplein! 

Lees verder

HALLOWEEN DIEMERPLEIN

Zaterdag 28 oktober: Knutselterras met slijm workshop, Halloween schminken en etalagespeurtocht. De herfst is in het land en dat betekent dat Halloween er weer aankomt!

Lees verder

Gezellige Proef Diemerplein

Het was een gezellige, drukke Proef Diemerplein zaterdag 30 september j.l.! Vele bezoekers deden zich te goed aan de hapjes van de Diemerplein winkels en de gratis cocktails, wafels, koffie, thee en limonade. De kinderen vermaakten zich op het knutselterras door lekkere cupcakes te versieren.

Kroonenberg is De Wielen van Diemen geworden!

Sinds afgelopen zomer is Kroonenberg Tweewielers overgenomen door De Wielen van Diemen. De Wielen van Diemen is de gespecialiseerde fietsenwinkel van Diemen en dealer van vele, bekende merken.  

PROEF DIEMERPLEIN

Zaterdag 30 september: Proef Diemerplein met gratis hapjes, koffie, thee, limo en lekkernij, cupcakes versieren en muziek.

Lees verder

Nieuw: TUI Reisbureau geopend

Diemerplein heeft weer een reisbureau! 9 september heeft TUI Reisbureau de deuren geopend in het voormalige pand van D-Reizen tegenover Bruna. 6 en 7 oktober is de officiele opening met leuke prijzen! Kom je ook een kijkje nemen?

Lees verder

Back to School knutselterras was gezellig!

Het was weer een gezellig kinderknutselterras zaterdag 9 september! Tientallen kinderen hebben een mooie gymtas versierd, die ze kunnen gebruiken op school.

Back to school kinderknutselterras

Vanaf 4 september gaan de scholen weer beginnen! Daarom kunnen alle kinderen uit Diemen zaterdag 9 september tussen 12 en 16 uur op ons kinderknutselterras een mooie gymtas pimpen en natuurlijk mee naar school nemen! Kom je ook? Deelname is gratis!

Die mooie zomer!

De zomervakantie in regio Noord duurt nog tot en met zondag 3 september. Nog ruim een week dus voordat de scholen weer beginnen. Geniet er nog van!